rubrik - fest

Det blir ofta en speciell stämning när det är fest ombord på en båt. Om den dessutom är inredd i en atmosfär av parisisk bohemsalong och industriromantik är chansen stor att det blir en av ditt livs bästa fester.

När ni abonnerar vårt skepp ingår det mesta som behövs. Tag bara med dina vänner, maten och vinet!

rubrik - bröllop

Under de fem år vi drivit Blå Båten har vi haft nöjet att husera flera bröllop. Det har blivit underbara minnesvärda fester – både för bröllopsparen, gästerna och oss!
Vi vill gärna att ni gifter er på vår skuta, så välkomna ombord för att kika på plats.

“Stort tack, vi hade en fantastisk dag och kväll! Alla gäster var imponerade över båten och hur fin den är. ” // Frida och Viktor 

“Båten skapade precis den stämningen vi ville ha på festen, alla kände sig hemma direkt de klev ombord!” Martin & Lotta

På Blå Båten finns plats för 100 sittande i salongen. Det finns också en bar med 30 sittplatser och ett utomhusdäck som kan täckas med tälttak. Båten är godkänd för 150 gäster och erbjuder spännande ytor för både loungemys, däcksmingel, middag och dans. Nu har vi också är att vi också har inrättat en bröllopssvit med färgglatt cirkustema i den gamla kaptenshytten, i aktern av fartyget.
På plats finns ljud, ljus, porslin och en hel del annat som behövs för ett bröllop och ni kan själva ta med maten och drycken.
Vi erbjuder visning av skeppet efter tidsbokning, helst vardagar mellan 09.00-17.00.  Hör av er så bokar vi en tid, kontaktuppgifter finns här.